avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conexitatea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conexitatea

pe rolul tribunalului au fost introduse 2 cereri de chemare in judecata - primul dosar in data de 14.12.2016, iar cel de-al doilea in data de 28.12.2016; in primul dosar nu se stabileste termenul de judecata, in cel de-al doilea se stabileste termen de judecata, la prima infatisare se pune in discutie exceptia conexitatii celor doua cauze invocata de parat.
judecatorul solicita pt urmatorul termen depunerea de inscrisuri din primul dosar;
in ziua judecarii cauzei, judecatorul precizeaza ca nefiind acordat termen in primul dosar nu poate conexa cele 2 cauze;
se mai poate invoca in exceptia conexitatii in primul dosar?
sau la urmatorul termen din cel de-al doilea dosar pot solicita instantei sa puna din nou in discutie exceptia conexitatii (in condi'iile in care poate pana atunci se stabileste termen de judecata in primul dosar)?

Alte discuții în legătură

Proces litigiu de munca fond impact impact Buna seara, Am si eu o intrebare si va solicit ajutorul in aceasta privinta. In cursul anului trecut am primit o citatie pe adresa mea , dar pe un alt ... (vezi toată discuția)
Introducerea in cauza a ... altui parat colette2010 colette2010 Buna seara Va rog sa ma sfatuiti cum pot [u]eu ca parat[/u] sa cer introducerea in cauza [u]a altu[/u]i[u] parat[/u] care a fost ,,omis\" de reclamant. ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)