avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import resturi de cupru
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import resturi de cupru

Buna ziua,

As fi interesat de infiintarea unei firme de import resturi de cupru si eventual deseuri DEEE.
Imi poate spune cineva care ar fi codul CAEN potrivit pentru aceasta activitate?
Si la pretul produsui in tara de provenienta ce alte cheltuieli se mai adauga (pentru a putea cat ma costa pana produsul ajunge la mine in curte).

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma import aditzab3b3 aditzab3b3 Buna ziua, Sunt interesat sa infiintez o firma de import. Doresc sa import resturi de cupru. Imi puteti spune ce este necesar pentru infiintare? Pot ... (vezi toată discuția)
Societate recuperare deseuri metalice si nemetalice mariusnt mariusnt Am posibilitatea extinderii unui sc spre o activitate de colectare deseuri metalice si nemetalice de la operatori economici care desfasoara activitati de ... (vezi toată discuția)
Import acumulatori care contin substante periculoase batranu75 batranu75 Buna ziua. Suntem care comercializam produse electrice si electronice si am dori sa devenim importatori de acumulatori industriali din afara si din UE, care ... (vezi toată discuția)