avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren cu drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren cu drum de servitute

Am un teren de 400m si o cota de 1,26 adica 26,78m drum servitute si vreau sa-l vand, dar cumparatorul spune ca acea cota indiviza nu trebuie sa mi-o plateasca.Eu cand am cumparat terenul acum 15 ani am platit 426 m ori pretul pe mp.
Trebuie sau nu sa imi plateasca cota indiviza ? ( tinand cont de faptul ca drumul de servitute este asfaltat)

Alte discuții în legătură

Proprietatea asupra drumului de servitute lauralt lauralt Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea speta: Am cumparat un lot de teren de 475 m2, cu acces la drum de servitute. Acest lot de ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute. mugurciup mugurciup Buna ziua. Am cumparat un teren de 462 mp din care sunt stipulati in contract 62 mp drum de servitute, reprezentand 1/10 pt fiecare lot.La primarie ,pt ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte indiviza dintr-un drum de servitute Claus01 Claus01 Am cumparat acum 2 ani o parcela de pamant si cota parte din drumul de servitute ce deserveste loturile din care face parte si al meu. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)