avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Franciza Master cu fonduri europene?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Franciza Master cu fonduri europene?

Vreau sa aduc o franciza de produse spaniole (tapas) in Romania, eu voi fi franciza Master.

Este aceasta activitate cuprinsa in lista celor ce se pot subventiona cu fonduri europene nerambursabile, ce cod ar cuprinde acesta activitate?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Franciza din australia cu fonduri europene LMihaela1990 LMihaela1990 Vreau sa aduc o franciza din Australia pt a deschide o sala de sport in Romania, eu voi fi franciza Master. Este aceasta activitate cuprinsa in lista celor ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri ue elicrist elicrist Buna ziua, am si eu nevoie de niste sfaturi si v-as multumi din suflet daca m-ati indruma un pic....am 24 ani sunt studenta la master si as vrea sa pun pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri nerambursabile pentru dezvoltare iosifdanut iosifdanut Buna ziua! Detin o Intreprindere Individuala ce are ca obiect de activitate spalatorie auto ecologica fara apa. Pentru dezvoltarea acesteia as avea nevoie de ... (vezi toată discuția)