avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Reducerea impozitului de 16% pentru domeniul IT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Reducerea impozitului de 16% pentru domeniul IT

Buna ziua,
Am fost angajat la o companie IT si pentru a fi scutit de impozitul de 16% mi s-a cerut diploma de licenta in original.
Facultatea am absolvit-o cu 9 luni in urma (Automatica si Calculatoare). Mi s-a oferit o adeverinta pana la eliberarea diplomei de licenta in original (de obicei este eliberata dupa 12 luni).
Avand in vedere faptul ca respectiva firma mi-a cerut diploma in original pentru a fi scutit de impozit, am mers la rectoratul facultatii si am cerut grabirea eliberarii diplomei in original dar am fost refuzat.

Puteti sa imi oferiti un sfat in aceasta prolema?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta Kh30pS Kh30pS Buna ziua, Am absolvit anul acesta in iulie 2014 o facultate cu profil IT de pe urma careia as putea beneficia de scutire de impozit la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Problema eliberare diploma facultate artifex Aleex123 Aleex123 Buna ziua, Sotia mea a depus acum 3 saptamani o cerere pentru eliberarea diplomei de licenta la facultatea artifex din bucuresti + suma de 200 RON , In ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)