ContSters79526 
	    	Utilizator

ContSters79526 
	    	Utilizator	    

ContSters56778 
	    	Utilizator

ContSters56778 
	    	Utilizator	    

ContSters56778, utilizator
 ContSters56778, utilizator 	
			 tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

bukinst 
	    	Utilizator

bukinst 
	    	Utilizator	    

Daca in instanta s-a castigat doar recunoasterea dreptului de proprietate si obligarea comisiei de fond funciar sa procedeze la punerea in posesie, fara a se mentiona in hotarare si amplasamentul (in detaliu, adica tarla/parcela, nu doar localitatea unde sa se faca reconstituirea) comisia locala emite titlul unde are teren disponibil. Titlurile de proprietate emise anterior nu pot fi anulate daca la data emiterii s-au respectat conditiile legale (legea 18/1991 a prevazut ca reconstituirea dreptului de proprietate sa se faca, de regula, pe amplasamentele initiale); daca la data cand s-au emis primele titluri, mostenitorul nostru nu formulase cerere, comisia nu avea cum sa-i "rezerve" un teren nerevendicat inca. Totul depinde de ce anume scrie in dispozitivul hotararii judecatoresti si de modul cum s-a facut reconstituirea dreptului de proprietate in zona (pe vechile amplasamente sau pe sole stabilite de comisie).
 Pilu	                   

Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate  eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Pilu	                   

Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate  eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)

cristi7848	                   

Am achizitionat un teren in anul 2007 de la mostenitorii proprietarului care avea terenul in urma unui titlu de proprietate conform legii nr.18/1991.In urma cu ... (vezi toată discuția)
	                    cristi7848	                   

Am achizitionat un teren in anul 2007 de la mostenitorii proprietarului care avea terenul in urma unui titlu de proprietate conform legii nr.18/1991.In urma cu ... (vezi toată discuția)

2009radu	                   

De la bun inceput precizez ca imi cer scuze daca am postat aceasta speta acolo unde nu-si are locul.
Rog sa ma ajutati intr-o problema ivita de curand.
Soaca ... (vezi toată discuția)
	                    2009radu	                   

De la bun inceput precizez ca imi cer scuze daca am postat aceasta speta acolo unde nu-si are locul.
Rog sa ma ajutati intr-o problema ivita de curand.
Soaca ... (vezi toată discuția)