avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Cursuri de weekend (dezvoltare personala)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Cursuri de weekend (dezvoltare personala)

Dezvoltarea mintii si controlul stresului, mai pe scurt Metoda Silva. Scopul cursurilor este de a folosi o mai mare parte a creierului uman si de a obtine starea de relaxare "activa" prin folosirea frecventelor alfa. Printre cele mai des citate manifestari ale frecventei alfa, dovedite in urma experientelor, se numara o memorie excelenta si o maxima concentrare, activitate deosebita a sistemului imunitar si o activitate armonica a celor doua emisfere ale creierului - cea stanga, logica si rationala si cea dreapta, intuitiva si creatoare - si in fine intrarea in subconstientul nostru, adica in biblioteca noastra de trairi, de vechi modele de comportament si programe de limitare (accesul la ele in frecventa alfa constituie o premisa de transformare efectiva si durabila)

Se organizeaza cursuri in Bucuresti, Brasov, Oradea, Cluj, Timisoara.

Urmatoarele cursuri de baza vor avea loc in weekend-ul 26-27 septembrie la Bucuresti.

Pentru detalii si inscrieri - www.metodasilva.ro

Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
tanguera, utilizator
Cel mai recent răspuns: tanguera , utilizator 14:39, 24 Septembrie 2009
In weekendul 3-4 octombrie se organizeaza cursul de baza 1 la Brasov si Cluj

Detalii si inscrieri www.metodasilva.ro
Ati participat la un asfel de curs?
Detaliile de pe site le cunosc, m-ar interesa opinia dvs personala despre beneficiile acestei metode si daca ati beneficiat efectiv de rezultate de pe urma acestui curs si in ce mod s-au reflectat in viata dvs.
Multumesc anticipat!
alfa_omega a scris:

Ati participat la un asfel de curs?
Detaliile de pe site le cunosc, m-ar interesa opinia dvs personala despre beneficiile acestei metode si daca ati beneficiat efectiv de rezultate de pe urma acestui curs si in ce mod s-au reflectat in viata dvs.
Multumesc anticipat!


DA! Am participat, la cursurile de baza 1 si 2 precum si la un modul special organizat ulterior. Am beneficiat si beneficiez in continuare de metoda, de aceea recomand si altora aceste cursuri.=D>

Probabil ati vazut filmul "The secret" sau macar ati auzit despre el si/sau despre principiul ca poti obtine ceea ce doresti, cam cum spunea un autor cunoscut "cand doresti ceva universul conspira la realizarea dorintei tale". Poti obtine ceea ce doresti pentru tine si poti ajuta si pe altii. Atentie insa: functioneaza numai in bine. Ceea ce se invata la curs nu ajuta sub nici o forma pentru a face rau altora. X-(

Cam despre asta e vorba in mare. Nu e nimic "magic" la mijloc asa cum ar putea parea. Despre frecventa alfa si emisferele cerebrale am scris pe scurt in primul mesaj din topic, nu are rost sa reiau (de altfel pe site-ul lor gasiti informatii mai detaliate).

Va mai spun doar ca prietenul care mi-a recomandat acest curs si a insistat mult sa-l urmez mi-a argumentat cam asa motivul pentru care as avea nevoie de el: "Tu stii foarte bine ce vrei dar nu stii CUM sa ceri. Acest curs te va ajuta!" si a avut dreptate :D

Va doresc succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri contabilitate ContSters116965 ContSters116965 Buna, As vrea sa fac cursurile de contabil asistent gestiune la nivelul III de calificare dar am o problema:am terminat numai invatamantul minim ... (vezi toată discuția)
Centrul de mediere diana_79 diana_79 Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator? (vezi toată discuția)
Cursuri de perfectionare pentru consilierii juridici corinuta corinuta As dori sa aflu unde as putea face niste cursuri de perfectionare pt. consilier juridic. Am auzit ca vor fi ceva cursuri la Mamaia in septembrie 2008 pentru ... (vezi toată discuția)