avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate tutorele unei rude de grad1
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

tutorele unei rude de grad1

Este adevarat faptul ca daca o ruda de grad 1,fiind victima unui accident rutier in Germania,fiind accident de munca deoarece s-a intamplat in drum spre serviciu,nu are dreptul sa-i fie tutore cineva din familia sa deoarece rudele nu au rezidenta in Germania?

Alte discuții în legătură

Care este termenul pentru darea in judecata ? animsoc1234 animsoc1234 daca o persoana aflata la munca in germania ,angajata la o firma germana (are asigurare in acea tara),a fost implicat intr-un accident rutier ,(mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in drum spre serviciu sadcorason sadcorason Buna ziua!Prietena mea,in drum spre servici(1 iunie),a plecat de la semafor iar din lateral dreapta \"seful de la rutiera\" trecand pe rosu a acrosat o ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima in afara localitatii, pe partea carosabila, amenintari deavolici deavolici Buna Ziua, vin cu intrebari din nou catre dumneavoastra, dupa explicarea situatiei. Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident grav de masina, ... (vezi toată discuția)