avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... care este termenul pentru darea in judecata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

care este termenul pentru darea in judecata ?

daca o persoana aflata la munca in germania ,angajata la o firma germana (are asigurare in acea tara),a fost implicat intr-un accident rutier ,(mentionez ca masina in care se afla el impreuna cu alti 7 colegi),duba care ii transporta la servici,a fost izbita de o alta masina in plin.In urma accidentului ,fratele meu ,pentru ca despre el e vorba ,a fost transportat in coma la spital,acolo au reusit sa il trezeasca,a suferit o operatie de mandibula,una pentru un hematom,o alta pentru reconstruirea pometelui ,toate problemele au fost pe partea dreapta,dar cel mai greu pentru noi este faptul ca si-a pierdut memoria.Eu am fost la el in Germania la spital, iar medicii de acolo spun ca pe plan chirurgical se reface ,dar partea cu memoria este cel mai greu de dat un pronostic.S-ar putea sa isi revina sau nu ,dar oricum va ramane cu sechele.Oricum recuperarea va fi foarte lunga ,avand in vedere ca el inca nu poate merge singur.Intrebarea mea este ca are nevoie de un tutore ,avand in vedere ca el deja de 3 sapt de cand s-a intamplat accidentul este in lumea lui, nu stie unde se afla ,nu recunoaste familia ,nu isi da seama de ceea ce i se intampla.ARE NEVOIE DE TUTORE CARE SA FACA DEMERSURILE NECESARE? SE POT FACE SI IN ROMANIA ACESTE LUCRURI?CARE ESTE TERMENUL PENTRU DAREA IN JUDECATA A CELUI CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL?TOT CEEA CE STIU ESTE CA CEL VINOVAT ESTE UN CURIER AL FIRMEI HERMES DIN ROMANIA SAU MOLDOVA.VA MULTUMESC!


Alte discuții în legătură

Accident rutier in polonia biarazvi biarazvi Buna ziua, ma numesc Popescu Razvan-Andrei, am 19 ani, iar in data de 29.09.2010 am avut un accident in Polonia la Chojnice(eu eram cu un prieten care ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident rutier DoruCiubotaru DoruCiubotaru Buna ziua. Doresc sa ma consult cu niste specialisti de pe acest forum pentru a actiona cat mai corect in situatia pe care o voi prezenta. In data de ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni stefan_stefan stefan_stefan Buna ziua, Nu au trecut nici macar 2 luni de la anteriorul accident si sunt nevoit sa ma plang de inca un accident tot al soacrei mele. Soacra mea vineri ... (vezi toată discuția)