avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de salubritate obligatoriu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de salubritate obligatoriu?

Buna ziua,

In urma cu cateva luni bune mi-am deschis un SRL-D, cu sediul intr-un apartament de bloc ( Cluj-Napoca )

Astazi, au batut la usa doua doamne, reprezentand firma ROSAL, obligandu-ma sa inchei un contract de salubritate cu firma reprezentata, altfel voi suporta consecintele, adica amenzi mari de la primarie ( stiau exact valoarea amenzilor ).

Vreau sa explic de la inceput, nu m-ar deranja absolut deloc sa inchei un contract corect si legal cu o firma de salubritate, daca as produce oricat de putin gunoi, dar nu produc.

Domeniul de activitate este de publicitate online, adica bannere pe diferite site-uri.

Sunt luni in care nu este activitate deloc, si luni in care mai dau cate o factura de 200 de ron, cel mai ieftin contract cu firma de salubritate este de 41 ron pe luna.

Intreb acuma, asa sustinere ofera statul antreprenoriatului roman? cu taxe ascunse? promoveaza idea cu "INFIINTARE SRL-D FIRMA GRATUIT", si dupa, iti "taie aripile"? te forteaza pur si simplu sa renunti.

Va intreb ce stiti despre aceste legi, daca sunt intradevar obligatorii si daca este ceva metoda prin care pot sa dovedesc ca eu nu produc deseuri, toata activitatea fiind online si in mod electronic.

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii publice de salubrizare pentru agentii economici incalcat romandaiana romandaiana Buna.Sunt administratorul unei inteprinderi individuale,o afacere mica de familie cu comertul hainelor second hand.Va scriu caci,incheind un contract de ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate la punctul de lucru tasica01 tasica01 Buna ziua! Am nevoie de ajutor in solutionarea unei probleme privind taxa pentru ridicarea gunoiului unde am punctul de lucru. Eu am un birou unde desfasor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, ... irinacrc irinacrc Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, cu activitatea la client. Sediul firmei este locuinta mea. Cand ni s-a eliberat avizul de ... (vezi toată discuția)