avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Participare concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Participare concurs

Domeniul fundamental stiinte sociale. De ce cu studii administrative nu poti participa la un concurs pentru functie de conducere? Sunt admise doar stiinte juridice! Legal sau ilegal?

Alte discuții în legătură

Conditie sa fii sef!!! luana_mada luana_mada Buna ziua. Imi poate spune cineva, va rog, care este conditia (ca studii) pentru a ocupa un post de sef intr-o institutie publica? Este obligatoriu sa ai si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. doresc să trec din contractual în funcționar public. ... Lidia74. Lidia74. Bună ziua. Doresc să trec din contractual în funcționar public. Am studii medicale și master.. Plus un master în inginerie.. Pentru concurs am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la garda financiara /itm kakadu kakadu buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm????? sau trebuie facultate speciala ... (vezi toată discuția)