avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Inregistrare factura la o primarie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Inregistrare factura la o primarie

Sunt o primarie de comuna,am in derulare un contract de lucrari pentru care am credite bugetare rezervate dar nu am toti banii pentru a achita factura.Spre exemplu furnizorul imi emite factuta de 1 mil . lei ,cu anexa in care specifica 3 termene de plata pe parcursul unui an. Pentru a nu deveni arierat dupa 90 de zile cum procedez cu inregistrarea facturii

Alte discuții în legătură

Plata servicii prestate in ascociatie papadiouf papadiouf buna ziua, am o intrebare: sa zicem k in blocse fac lucrari de schimbare coloana apa calda. ptr. munca prestata se emite de catre prestatorul serviciuluio ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu furnizorul RaDracones RaDracones Va salut! Am o nedumerire: 1. Am notificat furnizorul de gaz, in scris cu o comunicare inregistrata la acesta (12.10.15), cu 40 de zile inainte (termenul ... (vezi toată discuția)
Incasare garantie buna executie de catre o firma suspendata dorinut dorinut buna ziua. va rog sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea situatie: o firma suspendata (platitoare de TVA) are de incasat o garantie de buna executie pentru ... (vezi toată discuția)