avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... pensii
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

pensii

De cca 10 platesc contributia pt pensie pe baza unui contract individual cu Casa de pensii.
In acest interval de timp au fost perioade in care am avut contract de munca in Italia
Perioadele in care am platit contributia si in Italia si in Romania se iau in calcul in ambele tari sau doar in una?
Pot sa platesc contributia la Casa de pensii si dupa implinirea varstei de pensionare pana ajung la 30ani si 7 luni vechime in munca?
Va multimesc

Alte discuții în legătură

Vechime morosanucarmen morosanucarmen M-am nascut pe 4 decembrie 1953 . Am lucrat timp de 25 ani si 6 luni (din care peste 10 ani la Intr. Antibiotice) . Am facut facultatea la zi timp de 4 ani . ... (vezi toată discuția)
Vechime din strainatate carmen66 carmen66 Buna sera, As dori sa stiu daca anii lucrati in strainatate cu contract de munca 5 ore pe zi 700 euro salariu net,serviciu domestic,se calculeaza la vechimea ... (vezi toată discuția)
Cim in strainatate DiaD DiaD Perioada in care CIM a fost incheiat in strainatate, platind contributii in tara respectiva, poate fi considerata vechime in munca in Romania ? (vezi toată discuția)