avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin care imi intra in curte.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin care imi intra in curte.

Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu o problema, si as avea nevoie de cateva sfaturi! Problema este defapt copilul de 16 ani al vecinei mele, care are geam la mine in curte.
Acum cateva zile, o alta vecina de a mea m-a informat ca l-a vazut pe acest copil de 16 ani pe casa mea.
Se pare ca a mai existat aceasta problema in trecut, in care fiul ei sarea pe geamul din curtea mea, si se urca mai apoi pe gardurile altor vecini. Politia a fost anuntata, nu s-a rezolvat nimic. (Acest lucru mi-a fost adus la cunostinta de aceeasi vecina care m-a anuntat ca l-a vazut pe prunc pe casa mea)
Asa ca, m-am dus frumos si am vorbit cu mama sa. Am rugat-o pe aceasta sa puna gratii la geam, ca sa nu mai existe posibilitatea ca acest copil sa sara la mine in curte, insa a refuzat, spunand ca pruncul ei nu ar face niciodata asa ceva.
Din cate am inteles, ma pot duce la primarie, fac o plangere si ea este obligata sa isi zideasca acel geam (Corectati-ma daca gresec ceva), insa ar dura foarte mult timp.
Inafara de o camera de supraveghere, ce alte solutii as mai avea?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Gratii la geam mancipri mancipri locuiesc la un parter iinalt ( 2,70 m ) ntr-un bloc care are si locuinte la demisol . toti locatarii care locuiesc la demisol si-au pus gratii la geamuri . ... (vezi toată discuția)
Casa peste hotar blkegl blkegl Buna ziua, As avea nevoie de o informatie. In anul 1970 am cumparat cu chitanta de mana un teren impreuna cu un vecin (400 mp), pe care l-am impartit in ... (vezi toată discuția)
Limită construcție casă. e legal ca vecinul să aibă 3-4 geamuri cu vedere în curtea mea? laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Casa vecinului este la aprox 1m fata de gardul ce ne desparte si are pe partea cu mine 3-4 geamuri. ... (vezi toată discuția)