avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta in cazul pensionarii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta in cazul pensionarii

Buna ziua!
Am castigat atat in prima instanta cat si la apel, acum 2 zile,cu Casa Judeteana de Pensii Brasov .Eu mi-am depus cererea de pensionare in luna august 2015, atunci a fost inregistrata si la ea s-a facut referire in proces.De la data depunerii dosarului de pensie si pana in prezent, fara nici o intrerupere,mi-am continuat activitatea la acelasi angajator.Doresc sa stiu daca aceasta perioada de activitate , de 1 an si 8 luni se ia in calculul stabilirii punctului de pensie din oficiu sau este necesara solicitarea unei adeverinte de la angajator si prezentarea acesteia la casa de pensii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 19:38, 18 Martie 2017
Trebuie sa faceti o cerere de recalculare ( copie BI, copie decizie +cerere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia mamei mele ContSters278009 ContSters278009 Am trimis la casa de pensii judeteana, adeverinte si cerere de recalculare a pensiei mamei mele in varsta de 70 de ani, deoarece am studiat buletinul de calcul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sally_daisy sally_daisy Buna ziua, Exista un termen limita pana la care sotul pensionar supravietuitor poate opta pentru pensia de urmas, in cazul in care aceasta este mai mare ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a emite decizia de pensionare marianpr marianpr Buna ziua, In cursul lunii Ianuarie 2015 socrul meu a implinit varsta de 65 ani ( varsta standard de pensionare ) a trimis prin posta cu confirmare de primire ... (vezi toată discuția)