avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare pierdere din creanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare pierdere din creanta

Buna ziua, am niste clienti care sunt radiati, am obtinut de la registrul comertului pt fiecare client in parte "Certificat Furnizare informatii de baza". In baza acestor certificate doresc sa inregistrez soldul clientiilor pe cheltuiala deductibila. Doresc sa imi spuneti daca procedez corect cu inreg.contabile:
-inregistrarea pierderii din creanta:
654=4111 sold. Tva pentru acesti clienti a fost platit pt ca sunt dinainte de 2013 cu TVA incasare. Pot sa trec toata suma ca si cheltuiala deductibila? Fara sa mai cer ajustare TVA?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a creantelor neancasate Ana M Eliade Ana M Eliade Sunt in situatia in care am mai multe creante neancasate, pana in 10.000 lei, catre mai multi clienti, pentru care am hotarari judecatoresti definitive si ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidenta client in faliment marichuy marichuy buna ziua, ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca fac corect urmatoarea inregistrare contabila in ceea ce priveste scoatere din evidenta a unui client in ... (vezi toată discuția)