avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizii anaf contestatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizii anaf contestatie

Buna,
Am primit doua decizii de impunere de la Anaf , una pentru reclaculare impozit si a doua pentru calcul penalitati . Pot sa le contest pe amandoua in acelasi act sau se face dosar separat pentru fiecare decizie contestata?
Avand legatura prima decizie cu a doua , fiindu-mi comunicate impreuna , ma gadesc ca pot sa fac o contestatie pt ambele decizii.....

Multumesc mult.

Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contestatie somatie executare silita anaf crisad crisad Am primit din partea ANAF o somatie de incepere a executarii silite in temeiul unui titlu executoriu (diferente impozit anual de regularizat) anexat. Si ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac exista impotriva unei decizii de impunere emisa de anaf daca recursul a fost respins ca tardiv formulat? viorica ama viorica ama Buna seara am contestat in instanta o decizie de impunere emisa de ANAF . Contestatia a fost respinsa de prima instanta, termenul recursului fiind ... (vezi toată discuția)
Anaf - cass retroactiv pentru anul 2010 irina29 irina29 Buna ziua, Am primit de la ANAF Constanta un plic ce contine 2 foi - una numita somatie si una titlu executoriu. Ambele ma anunta, foarte sumar, intr-un ... (vezi toată discuția)