avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

invatamant

Bună ziua.
Sunt cadru didactic titular la in palat al copiilor. Precizez ca m-am titularizat la acestă instuție în anul 2014 cu art.253. Pe documentul de titularizare scrie că sunt cadru didactic la instituția personalitate juritică, în prezent am ore la o structură a acsteia. Pot să îmi realizaz o parte din norma didactică și la instutușția cu personalitate juritică?

Alte discuții în legătură

Desfășurare activitate în p.j. elaparaschiv elaparaschiv Bună ziua. Sunt cadru didactic titular la in palat al copiilor. Precizez ca m-am titularizat la acestă instuție în anul 2014 cu art.253. Pe documentul de ... (vezi toată discuția)
Repartizare conform art. 253 lg. 1/2011 emil19 emil19 vor avea statut de titular cadrele didactice repartizate conform art. 253 in anul 2014 tinand seama de \\\\"considerentele\\\\" din decizia CCR 106/2014 in ... (vezi toată discuția)
Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)