avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transfer de la o scoala de soferi la alta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transfer de la o scoala de soferi la alta

Buna ziua .
As dori sa stiu , in cazul in care am platit deja scoala integral (800 lei) , am facut 2 sedinte si doresc transferul la alta scoala exista posibilitatea sa mi se restituie restul de bani + transferul? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Scutire de la plata timbrului judiciar sorin87bv sorin87bv Buna ziua! Mama mea a initiat o actiune in justitie pentru iesirea din indiviziune. Avocatul a evaluat casa care este obiectul actiunii la o valoare d ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma transfer de la scoala de soferi. am platit ... Leea91 Leea91 Buna ziua! Doresc sa ma transfer de la scoala de soferi. Am platit toata scoala,mai am cam 9 ore de facut pana sa o termin. Imi restituie banii pentru orele ... (vezi toată discuția)
Agenția de turism anulează sejurul plătit integral Educuib Educuib Bună ziua! Am achitat integral un concediu în România folosind 1450 lei de pe un card de vacanță și 800 lei din contul bancar. Agenția a anulat ... (vezi toată discuția)