avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cisterna cu combustibil intre case!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cisterna cu combustibil intre case!

Buna ziua,

In spatele casei mele se afla o firma de transport marfa( detine microbuze si camionete) care de curand a achizitionat o cisterna de combustibil si culmea mai isi si spala masinile. Masinile sunt spalate pe ciment, cu furtun cu presiune iar toata apa uzata nu se evacueaza cum se face la o spalatorie auto normala, prin canal de evacuare.Ei nu isi spala doar masinile care le detin. Nu ar trebui sa aiba o autorizatie pentru acest lucru?

As dori sa stiu unde pot face o sesizare in aceasta privinta? La Agentia de mediu?

Este voie sa se depoziteze o cisterna intr-un cartier de case?Nu conteaza siguranta locuitorilor?Garajul cu pricina, nu ar trebui sa aiba activitatea undeva in afara orasului, nu intre casele oamenilor?
As putea face o reclamatie in acest sens? Daca da, la ce institutii ma pot adresa?
Va rog frumos un raspuns!
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
FrauD, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:32, 24 Martie 2017
Puteti sesiza Garda de mediu, politia locala, primaria, Directia de sanatate publica.
Deocamdata autorizatile mentionate sunt suficiente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto issa issa Aveti idee ce autorizatii sunt necesare pentru a deschide o spalatorie auto? Am intrebat pe majoritatea colegilor, nimeni nu s-a ocupat si as dori ceva ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de poluarea fonica facuta de o firma? Snick Snick De mai bine de un an, locuitorii unui bloc se confrunta cu urmatoarea situatie (prefer sa nu spun numele orasului): Este un cartier de case in zona centrala a ... (vezi toată discuția)
Proces spalatorie auto mihai_747 mihai_747 de aproape 3-4 ani ne luptam cu o spalatorie amplasata in fata imobilului nostru fiind despartiti de doua benzi auto dupa multe plangeri la diverse autoritati ... (vezi toată discuția)