Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cisterna cu combustibil intre case!

Buna ziua,

In spatele casei mele se afla o firma de transport marfa( detine microbuze si camionete) care de curand a achizitionat o cisterna de combustibil si culmea mai isi si spala masinile. Masinile sunt spalate pe ciment, cu furtun cu presiune iar toata apa uzata nu se evacueaza cum se face la o spalatorie auto normala, prin canal de evacuare.Ei nu isi spala doar masinile care le detin. Nu ar trebui sa aiba o autorizatie pentru acest lucru?

As dori sa stiu unde pot face o sesizare in aceasta privinta? La Agentia de mediu?

Este voie sa se depoziteze o cisterna intr-un cartier de case?Nu conteaza siguranta locuitorilor?Garajul cu pricina, nu ar trebui sa aiba activitatea undeva in afara orasului, nu intre casele oamenilor?
As putea face o reclamatie in acest sens? Daca da, la ce institutii ma pot adresa?
Va rog frumos un raspuns!
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
FrauD, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:32, 24 Martie 2017
Puteti sesiza Garda de mediu, politia locala, primaria, Directia de sanatate publica.
Deocamdata autorizatile mentionate sunt suficiente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto issa issa Aveti idee ce autorizatii sunt necesare pentru a deschide o spalatorie auto? Am intrebat pe majoritatea colegilor, nimeni nu s-a ocupat si as dori ceva ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de poluarea fonica facuta de o firma? Snick Snick De mai bine de un an, locuitorii unui bloc se confrunta cu urmatoarea situatie (prefer sa nu spun numele orasului): Este un cartier de case in zona centrala a ... (vezi toată discuția)
Proces spalatorie auto mihai_747 mihai_747 de aproape 3-4 ani ne luptam cu o spalatorie amplasata in fata imobilului nostru fiind despartiti de doua benzi auto dupa multe plangeri la diverse autoritati ... (vezi toată discuția)