avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru produse handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru produse handmade

Am un PFA, cod CAEN 7022 – activitati de consultant pentru afaceri si management (activitate principala) si cod CAEN 7830 - servicii de furnizare si management a fortei de munca. Intentionez sa particip la targuri de handmade (fac bijuterii si accesorii), insa as dori sa stiu ce cod CAEN ar trebui sa mai adaug la PFA, pentru a face legal acest lucru.
Nu am nicio diploma pentru aceasta indeletnicire.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 7022 candru candru Buna seara, As dori sa deschid o discutie care nu ma lamureste pana in momentul de fata. Mi-am infiintat un PFA cu domeniul de activitate Servicii de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru activitati specializate in domeniul securitatii si sanatatii in munca Catalin Haseru Catalin Haseru Care cod CAEN (v2008) ar fi cel mai potrivit pentru o societate care isi propune (printre alte servicii) sa presteze servicii specializate de Securitate si ... (vezi toată discuția)
Consultanta ssm luizzasm luizzasm Care sunt codurile CAEN pentru activitatea de consultant in domeniul securitatii muncii? (vezi toată discuția)