avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea 52/2003 transparenta decizionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea 52/2003 transparenta decizionala

Autoritatile adinistratie publice au obligatia sa publice un anunt pe site, la sediul, si sa-l transmita in mass media locala sau centrala, dupa caz.
= Dupa caz= se refera ca anuntul pot este obligatoriu sa-l public pe site si la sediu urmand ca la presa sa-l public in locala sau centrala dupa caz sau anuntul se publica numai pe site, sau numai la sediu sau numai in mass media locala sau centrala .
Atentie dupa virgula urmeaza - si sa-l transmita in mass media locala sau centrala - , dupa caz.

Alte discuții în legătură

Cat timp sunt supuse dezbaterii publice o hotarare de guvern, o lege? danmarianpopescu danmarianpopescu Care este perioada minima de timp de la publicarea pe site a unei \"hotarari de guvern pentru dezbatere publica\" pana la discutarea si aprobarea in guvern. (vezi toată discuția)
Dezbatere publica - termen limita cristi6789 cristi6789 buna seara as dori sa mi spuneti daca exista un termen minim in care un proiect de act normativ se tine in dezbatere publica. va multumesc (vezi toată discuția)
Cum se interpreteaza un articol in legea 544 Popovici_c Popovici_c (4) Accesul la informaţiile prevăzute la alin. (1) se realizează prin: a) afişare la sediul autorităţii sau al instituţiei publice ori prin publicare ... (vezi toată discuția)