avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma vanzare inghetata ambulat la aparat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma vanzare inghetata ambulat la aparat

Buna ziua.

As dori sa-mi infiintez o firma, dar nu stiu care ar fii cea mai potrivita pentru mine.
Mi-am luat un aparat de ingheta, si dori sa fac vanzare ambulanta.
Sunt divortata, dar afacerea doresc sa o fac impreuna cu fostul sot al meu,
Va rog sa-mi spuneti care ar fii cea mai potrivita solutie.Multumesc

Alte discuții în legătură

In cazul unui srl-d exista posibilitatea ca sa imputernicesti pe cineva sa isi asume toate responsabilitatile asupra firmei? Loreh Loreh am un SRL-D deschis in timpul casatoriei pe numele meu,am hotarat sa divortez, iar fostul sot a ramas cu firma/afacerea -la firma/afacere intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Idee de afacere. pareri ? Sandii Sandii Vreau sa deschid o mini afacere cu inghetata in orasul Ciacova judetul Timis. Imi doresc sa fac acest lucru deoarece exista prospecti care au alte ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant mihaelanica mihaelanica Buna ziua! Anul trecut am achizitionat o masina de inghetata din Anglia,si ne-am desfasurat activitatea in piete ,targuri si oboare,conform actului constitutiv ... (vezi toată discuția)