avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Prefectul ataca in contencios
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Prefectul ataca in contencios

Prefectul a atacat in contencios o hotarare de consiliu local a unei comune pentru a nu valida un act aditional prin care un avocat nu mai poate reprezenta in instanta procesele primariei. Prezentandu-ma la termen instanta sesizata de partea adversa ca prefectul a introdus o actiune in contencios privitor la contractul de servicii juridice instanta nu mi-a mai permis sa continuii mentionand ca contractul este suspendat.. Este legala atitudinea instantei avand in vedere ca instanta de contencios nu s-a pronuntat inca.

Alte discuții în legătură

H.c.l. se poate anula? kukycriss kukycriss Buna seara! Rog frumos sa mi se spuna si mie daca o hotarare de consiliu local se poate anula si ce lege se aplica privind anularea hotararii. De mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Reprezentant consiliu local MelindaB MelindaB Va rog sa ma informati: 1. Daca chem in judecata consiliul local, pe cine trec ca reprezentant ? 2. Daca atac o hotarare a Consiliului Local, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Hcl ilegala crisha60inna crisha60inna As vrea sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc intreprinse impotriva unei hotarari de consiliu local ilegale. (vezi toată discuția)