avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca am semnat procesul verbal ,pot sa mai fac contestatie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:11, 16 Septembrie 2009
Da, puteti face contestatie, criticand procesul verbal pentru nelegalitate si netemeinicie, chiar si in situatia in care a fost semnat fara obiectiuni.
succes
av. Iorga
Puteti formula intr-adevar contestatie daca ati semnat procesul verbal de contraventie,dar era mult mai bine sa fi consemnat la obiectiuni,ce obiectiuni aveti in legatura cu fapta,cu cele consemnate.,
In functie de probele pe care le veti administra in dovedirea contestatie dvs.(cu acte/martori/alte probe),aceasta va fi admisa sau nu de instanta de judecata
~ Conținut șters la cerere ~
O.G. nr. 2/2001 nu contine nicio prevedere care sa interzica atacarea cu plangere contraventionala a procesului verbal de constatare si stabilire a contraventiilor, daca acesta a fost semnat de catre dvs.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal contraventie kukycriss kukycriss Buna ziua. ce sanse am sa contest un proces-verbal de constatare a contraventiei in conditiile in care am scris ca nu am obiectiuni. eram bulversat, speriat, ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestatie pv politie legea 61/1991 only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com dupa ce am fost divortat cu o adresa data in fals m-am trezit si cu doua procese verbale de amendare de la politie pt. tulburarea linistii publice. daca sunt ... (vezi toată discuția)
Procese verbale adrian_94 adrian_94 amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni de ... (vezi toată discuția)