avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Decont contract asociere jocuri de noroc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Decont contract asociere jocuri de noroc

buna ziua ,
as vrea sa ma ajutati cu o monografie contabila astfel :
sc ... srl obiect de activitate cafea bar ,a incheiat un contract de asociere cu o firma de jocuri de noroc . eu sc ..... srl am oferit spatiu iar firma de jocuri ii plateste administratorului sc... srl suma obtinuta cu disp. plata in baza unui decont privind transmiterea venit. si chelt. fiecarei parti de Asociere in procentul stabilit in contract in speta 50 % fiecare .venituri din jocurinoroc cont 708, chelt cu alte taxe si impozite 635 si rez din asociere cont 458 care se imparte la doi in cazul nostru.(50 %) fiecare parte .

intrbarea mea este: eu sc... srl ce inregistrez in contabilitatea mea doar veniturile si le impozitez #-o , mentionez ca sunt microintrepridere, neplatitor de tva doar impozit venit la trimestru .

multumesc anticipat !:

Alte discuții în legătură

Asociatia in participatiune cryss8 cryss8 la o asociere in participatiune intre doua persoane juridice la sfarsitul luni trebuie sa arati in contul 458 veniturile si cheltuielie si nu in contul 121. ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila intermediere jocuri de noroc tip slot Danasc Danasc Ma poate ajuta cineva cu inregistrari contabile ptr o astfel de activitate? Am primit un decont de la detinatorul aparatului(eu fiind cel care a inchiriat ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)