gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Sabie alyna 
	    	Utilizator

Sabie alyna 
	    	Utilizator	    

Sabie alyna 
	    	Utilizator

Sabie alyna 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 majestik	                   

Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală la care mi-a atras atenția și notarul,am lăsat acea casă în regimul matrimonial cu bunuri ... (vezi toată discuția)
	                    majestik	                   

Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală la care mi-a atras atenția și notarul,am lăsat acea casă în regimul matrimonial cu bunuri ... (vezi toată discuția)

Timea.Melinda	                   

Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem  un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)
	                    Timea.Melinda	                   

Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem  un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)

Hapciu1	                   

Buna ziua. Bunurile obtinute inainte de casatorie, vor deveni bun comun dupa casatorie?
Exista vreo lege care stipuleaza aceste lucruri?  Multumesc (vezi toată discuția)
	                    Hapciu1	                   

Buna ziua. Bunurile obtinute inainte de casatorie, vor deveni bun comun dupa casatorie?
Exista vreo lege care stipuleaza aceste lucruri?  Multumesc (vezi toată discuția)