avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inaltare gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inaltare gard

Vreau sa inalt un gard care este din caramida , gardul are acum 1,9m.
Am primit planul 1;500 de la ocpi, pe acel plan se identifica prin linie intrerupta ca fiind pe proprietatea mea. Unul din vecini care este proprietar numai pe locuinta nu si pe curte sustine ca acesta este gard comun. Unde ma pot adresa ca sa clarific aceasta situatie avind in vedere ca eu vreau sa fac demersuri pentru obtinerea autorizatiei de inaltare.

ocpi imi poate clarifica aceasta situatie avind in vedere ca ei detin ambele cadastre?
Daca curtea vecinilor este comuna ei avind inchiriata aceasta curte de la fostul ICRAL cui trebuie sa cer acordul pentru inaltare?
Care sunt etapele pentru cererea acordului vecinului. si in ce lege se stipuleaza acest lucru.

Alte discuții în legătură

Incredibil! o suprapunere de cadastre halucinanta! V7A7 V7A7 In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
Constructie gard cu vecin dificil Elysium13 Elysium13 Buna ziua ,am nevoie de niste sfaturi in legatura cu gardul de la casa .Imprejmuirea casei noastre este facuta pe hotar si gardul e facut in intregime de ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)