avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbare buletin dupa casatorie in strainatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare buletin dupa casatorie in strainatate

Buna ziua! Marti, 18.04.2017 o sa am cununia civila, iar in aceeasi zi, dar seara va trebui sa ma intorc in Germania, unde locuiesc momentan. Intrebarea mea este daca pot trece vama cu buletinul neschimbat?Intentionez sa imi schimb buletinul in Germania. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Intrare in germania Anna31 Anna31 Buna seara,am si eu o intrebare,am stat in germania din 8mai pina 26aug,sint acasa de citeva saptamini iar in octombrie intentionez sa ma intorc din nou.Am ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)