Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit din 2007, contestatie pierduta in apel

Buna seara
Îmi cer scuze in primul rând dacă nu am scris unde trebuie . Problema in cazul meu este in felul următor undeva in anul 2006sau 2007 am făcut un credit de nevoi personale pe care nu am putut achita in totalitate după aproape 6 ani am primit de la un executor o citație precum ca mai dat in judecat ai M am trezit cu poprire pe salariu am făcut o contestație pe baza ca acest credit sa prescris aceasta contestație am câștigat-o in instanța și poprire pe cont a fost ridicată acum banca a făcut apel din câte știu după termenul de 15 zile in care la avut la dispoziție acum tribunalul din Giurgiu le-a dat câștig de cauza lor ce a-și putea face in continuate dacă mai exista vor șansa sa fac contestație .asi dori ajutor din parte cuiva care a mai întâlnit aceasta problema
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita mihaigabi22 mihaigabi22 Buna seara! Am primit pe 24 decembrie o scrisoare de la executorul judecatoresc alaturi de o decizie de la tribunal de executare silita. Partea interesanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- cont blocat pentru un credit posibil prescris capalau capalau Am si eu o problema.................. in anul 2008 am facut un imprumut la banca de nevoi personale......... din cauza problemei financiare nu am mai putut ... (vezi toată discuția)