avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe autocamion de la data inmatricularii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe autocamion de la data inmatricularii

Am cumparat in 2015 de la un lichidator judiciar un camion pe care pina in prezent l am transformat in camion apicol . Lipsa banilor a dus la intirzierea transformarii ea facindu se in timp. Am facut omologarea camionului si am mers la fisc ptr a fi luat in evidenta. mi s a spus ca trebuie sa platesc impozit de cind l am cumparat. E corect ce mi a spus functionara de la fisc? Cred ca e corect sa platesc pe anul in care il inmatriculez. el va fi scutit de ipozit fiind apicol. Astept raspuns, va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot inmatricula o masina gheorghiesi23 gheorghiesi23 buna ziua, am cumpart de curand o masina de la o persoan fizica care la randul ei a cumparat-o de la o firma, care aadus-o in tara din ungaria, precizez ca ... (vezi toată discuția)
Despre tva la tranzactiile imobiliare intre persoane juridice ligrivatin ligrivatin Buna ziua tuturor In 2007 am cumparat pe firma (platitor de TVA) un imobil in vederea desfasurarii unei activitati de tip after school. Cumpararea a fost ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta- amenda itp la vanzator nitumarian2005 nitumarian2005 Buna ziua . In 06-03-2014 am vandut o masina cu contract de vanz-cump si am radiato de la fisc .Am dat fiscalul cumparatorului iar acesta nu a mai facut actele ... (vezi toată discuția)