avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident usor , lamuriri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident usor , lamuriri

Buna seara , ce vreau sa-ntreb : Am parcat masina personala la o distanta de 3-4 m pe dreapta de coltul unei iesiri din parcare. Am fost acrosat pe partea stanga spate de o autoutilitara care voia sa iasa din parcare, nici macar nu a oprit sa vada ce s-a intamplat,in schimb au fost martori in zona. Aici nu este parcarea sau stationarea interzisa, dimpotriva ,stau masinile aliniate una langa alta sute de metri.Nici la iesirea din parcare nu exista nici un semn de cedeaza sau stop.
Acum nu stiu , e vina comuna ? sau doar a celui ce m-a acrosat.
Iesirea dintr-o parcare de cartier intr-un drum fara semne rutiere se considera intersectie ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2017
adryanoo_boy, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident auto elmi1 elmi1 Buna ziua, Acum 3 zile am fost implicat intr-un accident rutier, accidentul s-a petrecut intr-un cartier rezidential, iar in acel cartier nu existau semne ... (vezi toată discuția)
Consider abuz decizia ag. de politie....... milanezzzul milanezzzul ........care prin decizia sa ma declarat vinovat intr-o situatie in care nu cred ca eram de vina. Ma deplasam cu auto de pe o strada catre intersectia care ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)