avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... angajare pensionar militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

angajare pensionar militar

Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar pentru anii de munca in care am avut calitatea de militar. Doresc sa ma angajez ca profesor in invatamantul preuniversitar. Pot sa fiu angajat cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată si sa particip la examenul de titularizare pe post in conditiile in care indeplinesc cerintele stabilite de art 254 din Legea nr. 1/2011
Cel mai recent răspuns: ricab , utilizator 08:43, 28 Septembrie 2017
Puteti sa va angajati cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată in orice domeniu de activitate.
Buna ziua,
contractul poate fi de 8 ore sau este limita la 4/zi?

Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
C.i.m. poate fi cu 8 ore/zi.
se retin toate contributiile sociale?
Se retin toate contributiile , mai putin contributia pentru somaj.

Alte discuții în legătură

Salariat si pensionar militar s_mari s_mari Unui angajat cu contract individual de munca sau ca si functionar public la o primarie , care este concomutent pensionar al sistemului pensiilor militare de ... (vezi toată discuția)
Legea 227/2015 art.141 lit.b Ioan64 Ioan64 Bună ziua. Aș dori să mă lămuresc în privința formei finale valabile a articolului 141 lit. din legea 227/2015, cod fiscal, care prevede că se ... (vezi toată discuția)
Restituire contributie la pensie pentru pensionarii militari angajati cu cim Miha2018 Miha2018 Buna ziua!!! Suntem o firma de paza si protectie si printre angajati au existat si mai exista inca salariati pensionari din sistemul militar, angajati in ... (vezi toată discuția)