avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... John Grisham
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

John Grisham

Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) .Preferata mea este "Maestrul". Daca mai sunt dintre voi care l-au citit poate va expuneti pareri sau impresii despre unul din romanele sale.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 18:57, 31 Martie 2011
Inca un fan John Grisham :thumbup:

Citeam si as reciti cu placere Aldous Huxley, oricand, orice scris de el. Punct contrapunct e preferata mea din ce a scris el :yes:
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
havera a scris:

Inca un fan John Grisham :thumbup:

Citeam si as reciti cu placere Aldous Huxley, oricand, orice scris de el. Punct contrapunct e preferata mea din ce a scris el :yes:

=D>=D> Care roman al lui J. Grisham v-a placut cel ami mult? Ati citit cumva si colectai de povestiri "Ford County"? Eu am achizitionat-o de curand,insa nu am apucat sa o citesc. dar este pe lista. ;)
Am auzit de acest scriitor,insa pana acum nu am citit nimic din ce a scris. El este cumva autorul cartii "Cantec de lebada"?
Da, Cantec de lebada e scris tot de Huxley, dar nu l-am citit, am cautat pe google sa vad daca el e autorul :) Tot a lui e Orb prin Gaza, o capodopera in opinia mea. Daca tot incepusem sa caut despre Huxley, la cartile lui si la ce nu am mai citit de mult - nu-mi caut scuze, e alta discutie asta cu timpul pentru citit , am gasit o prezentare a Orb prin Gaza si am aflat ca e partial autobiografic. Nu stiam. Ar fi mult de spus, nu e locul, dar multumesc luiza2008 ca m-ati facut sa ma gandesc iar la cartile mele preferate :hugall:
Iar in ceea ce priveste romanele lui Grisham, nu ma pot hotari, dar incerc: Juriul, Clientul, ...Si vreme e ca sa ucizi.

Apropo, stiati ca este www.johngrisham.ro? E site-ul lui oficial pentru Romania :)

...Se uita cineva la serialul Sotia perfecta, pe Diva Universal (fostul Hallmark)? Nu pierd niciun episod...
Nu va luati dupa titlu, scenarista nu e Sandra Brown, este un serial despre o avocata care lucreaza la o firma tare :)
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
@havera

Am vizitat site-ul johngrisham.ro,dar...nu mi s-a parut foarte interesant.
Ma rog,asta nu are prea mare relevanta.
Romanele lui Grisham le-am descoperit cu mai bine de 5 ani in urma (prima carte citita-Ultimul jurat) si de-atunci am ramas fan. :)
Astept cu nerabdare aparitia in Romania a ultimului sau roman-"Marturisirea". Sper sa fie cel putin la fel de interesant ca si celelalte.
Am auzit de serial,dar...nu am vazut niciun episod. Si asta tot datorita lpsei de timp. ;)
luiza2008 a scris:


Am vizitat site-ul johngrisham.ro,dar...nu mi s-a parut foarte interesant.



Nu ma mir, daca iti place avocatnet n-avea cum sa ti se para prea interesant. Stii cum se zice: Berea dupa vin e un chin :)
E un site de informatii, daca am lasat sa se inteleaga altceva si te-am amagit imi pare rau.
Oricum tu ai de invatat, nu prea ai voie pe net, asa ca spor si mult, mult succes! :vishenka:
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti citite / carti recomandate Filip Alexandru Filip Alexandru Am deschis acest topic pentru ca fiecare dintre noi, cine doreste sa spuna ce carti citite l-au impresionat si le recomanda mai departe, pot fi carti de orice ... (vezi toată discuția)
Top carti sf? aveti asa ceva? Admin Admin Eu am citit de curand Next, de Michael Crichton: http://www.polirom.ro/catalog/carte/next-2809/ Iata cateva detalii: [quote] Michael Crichton este ... (vezi toată discuția)
John grisham: avocati si bestselleruri Admin Admin I-am citit toate cartile si nu cred sa fi fost mai mult de doua care sa nu-mi fi placut. :"> Asa ca vi-l recomand si voua. Considerat de multi ca fiind ... (vezi toată discuția)