avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... John Grisham
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

John Grisham

Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) .Preferata mea este "Maestrul". Daca mai sunt dintre voi care l-au citit poate va expuneti pareri sau impresii despre unul din romanele sale.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 18:57, 31 Martie 2011
Eu recunosc faptul ca le-am citit pe toate. Si mi-a placut Omul care aduce ploaia. Si am vazut ca tocmai a aparut o alta carte de-a lui in Romania: Asociatul.
Carti pe care le citesti cu sufletul la gura ,abia astept sa citesc si Asociatul.
Buna ziua!
Excelenta ideea!
Si eu ma numar printre fanii lui John Grisham:) Am citit majoritatea romanelol sale si as putea realiza chiar un mic top al acestora:
-Nevinovatul:
-...Si vreme e ca sa ucizi:
-Firma:
-Clientul:
-Testamentul.
...insa "Nevinovatul" ramane cea mai buna carte a sa. Parerea mea...:)
Ce carti ati mai citit in ultima vreme?:)

Alte discuții în legătură

Carti citite / carti recomandate Filip Alexandru Filip Alexandru Am deschis acest topic pentru ca fiecare dintre noi, cine doreste sa spuna ce carti citite l-au impresionat si le recomanda mai departe, pot fi carti de orice ... (vezi toată discuția)
Top carti sf? aveti asa ceva? Admin Admin Eu am citit de curand Next, de Michael Crichton: http://www.polirom.ro/catalog/carte/next-2809/ Iata cateva detalii: [quote] Michael Crichton este ... (vezi toată discuția)
John grisham: avocati si bestselleruri Admin Admin I-am citit toate cartile si nu cred sa fi fost mai mult de doua care sa nu-mi fi placut. :"> Asa ca vi-l recomand si voua. Considerat de multi ca fiind ... (vezi toată discuția)