avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz al administratiei publice locale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz al administratiei publice locale

Salut. Deoarece ne confruntam cu primarul ,vream lamuriri strict la subiect fara comentarii rasiste .Suntem familie de tigani numeroasa.Cind ne intilnim doua sau mai multe familii prin centrul comunei ,suntem cei adevarat cit jumate din populatia comunei,primarul da buzna peste noi ca ; suntem sub incidenta legii adunarilor publice si avem nevoie de autorizatie; #-o. Pai unde s-o mai vazut asa ceva cind iesim o familie cu 15 membrii ,nevasta ,copii,nepoti, si ne intilnim cu alte neamuri sa cerem autorizatie :frantic:#-o.Vream sa ne lamurim,dam primarul in judecata pentru ca ne hartuieste si ne intimideaza prin prezenta sefului de post in jurul nostru fara un motiv legal?Suntem noi tigani dar asta e viata,trebuie sa ni se respecte si noua drepturile.Cu respect,Antin.

Alte discuții în legătură

Dear madonna, peraspera peraspera Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)
Discutii savante(in familie) nucu$ nucu$ La sfarsit de saptamana, avem mai mult timp sa discutam cu cei mici[b]=D> Iata cat de mici pot fi ei cand judeca lumea celor mari si nunumai:[/b] COPIII ... (vezi toată discuția)
Persoane de etnie roma ce ocupa spatiu abuziv Josephine_Morrani Josephine_Morrani Bunza ziua, Cui ma pot adresa? Povestea este lunga si am sa incerc sa relatez doar ce este important. Intr-un apartament al unei case nationalizate,cateva ... (vezi toată discuția)