avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Cum ar fi legal sa procedez in umratoarea situatie?
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Cum ar fi legal sa procedez in umratoarea situatie?

Buna seara! Sunt angajat la o companie si lucrez de 6 luni au aparut unele modificari in program iar eu nu sunt de acord cu ele, am adus la cunostinta sefilor nemultumirea mea dar raspunsul a fost "nu avem ce face acesta ii programul" as dori sa plec din acesta companie. Ei sustin ca trebuie sa stau si cele 20 de zile de preaviz. Cum ar trebui sa procedez legal ca sa nu mai stau si zilele de preaviz? Din ce am citit eu stiu ca litera "i" nu mai este. M-ar ajuta sa "scap" de zilele de preaviz daca mi-as da demisia?Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Preaviz la programul de 24 de ore cu 48 libere CatalinaMinea CatalinaMinea Buna seara. As aprecia dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns sigur . Începând de azi ,am intrat în preaviz. Programul meu este de 24 cu 48. Șefii mi-au ... (vezi toată discuția)
Demisie fara sa stau in preaviz corrine123 corrine123 Buna seara, As dori sa stiu cum m-ar putea afecta pe viitor o concediere din motive disciplinare in conditiile in care nu respect termenul de preaviz. Se ... (vezi toată discuția)
Data afara la litera i, ce sanse mai am de angajare? kardia28 kardia28 Buna ziua.Urmeaza sa fiu data afara la litera i pentru ca am avut \" norocul \" sa am o sefa cosmar: urmeaza sa mi se termine concediul de 2 ani de crestere a ... (vezi toată discuția)