MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Elisa40 
	    	Utilizator

Elisa40 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Florentina Mihaela 
	    	Utilizator

Florentina Mihaela 
	    	Utilizator	    

marin2013	                   

Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu  bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
	                    marin2013	                   

Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu  bunicului a fost ... (vezi toată discuția)

lucyfer	                   

Bună seara! Vă rog frumos să-mi spuneți cam cât ar fi taxa notarială pentru un act de donație a unui teren de 300 mp,intravilan,cat.A,curți și ... (vezi toată discuția)
	                    lucyfer	                   

Bună seara! Vă rog frumos să-mi spuneți cam cât ar fi taxa notarială pentru un act de donație a unui teren de 300 mp,intravilan,cat.A,curți și ... (vezi toată discuția)

CST1976	                   

Buna ziua, as dori sa va intreb care este taxa  notariala minima pentru succesiune pentru un teren de 1500 mp in orasul Topeni care figureza ca teren arabil? ... (vezi toată discuția)
	                    CST1976	                   

Buna ziua, as dori sa va intreb care este taxa  notariala minima pentru succesiune pentru un teren de 1500 mp in orasul Topeni care figureza ca teren arabil? ... (vezi toată discuția)