avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul gresit salariu aprilie si co.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul gresit salariu aprilie si co.

Eu nu mai inteleg nimic. Parca sunt facute intentionat toate astea. Eu sunt profesor calificat de germana, studii lunga durata, debutant, vechime 8 ani, am avut 19 ore, in aprilie am lucrat efectiv 33 ore. Pe martie, luna integral lucrata, cu 4 ore suplimentare, am primit 1685 lei net pe card, o diferenta de 23 lei parca fiind a sindicatului. DEci salariu net martie cam 1709 lei, pentru norma intreaga 72 ore pe luna plus 4 ore suplimentare. Si atunci, de unde doar 550 lei salariu pe 33 ore lucrate in aprilie??????????????????????????? [/B] Si pentru 20 zile concediu odihna, 980 lei??????????????????????????????? Pai 20 zile concediu odihna inseamna aproape o luna intreaga!!!!!! Fara 3 zile!!!!!! In cel mai bun caz 1300 lei, dar nu 980!!!!!! Niic nu mai zic ca mi s-au calculat zilele co la 6 luni jumatate lucrate, cand eu am avut de la 1 septembrie la 13 aprilie, cu 13 zile co luate!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unde ma pot adresa, cui, ce pot face???? Sunt sanse sa mi se rezolve situatia?

Alte discuții în legătură

Calculare indemnizatie concediu odihna vladorange11 vladorange11 Buna ziua . Am fost angajata pe o perioada de 8 luni de zile mai exact de la data de 26-08-2016 pana la data de 24-04-2017 . Mentionez ca nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat anda_bebeko anda_bebeko buna ziua, de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)