avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie dupa revenirea din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie dupa revenirea din CCC

Buna ziua,
Un acest moment eu sunt in concediu de crestere copil. Copilul va implini 2 ani pe 17 oct 2018. Ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma intorc la serviciu cu min 60 de zile inainte de 17 oct 2018.
Intrebarea este: daca sotul meu vrea sa beneficieze de acea luna de CCC, eu cand trebuie sa revin la serviciu, astfel incat sa beneficiez de stimulent? Cele 60 de zile contin si cele 30 de zile acordate de stat pt CCC al tatalui?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2017
TLarisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 11 Mai 2017
Cele 60 de zile includ si "luna celuilalt parinte".

In speta, va trebui sa reveniti la munca inainte de data de 17.08.2017.
Multumesc pt raspuns! Inteleg ca eu trebuie sa ma intorc la serviciu inainte de 17.08.2018, astfel incat tatal va putea beneficia de luna acordata lui de CCC si dupa ce se finalizeaza aceasta luna eu voi lua stimulentul de insertie (ca sa nu se suprapuna indemnizatia luata de tatal copilului cu stimulentul luat de mine). Am inteles corect?
Ati inteles correct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil eumanu eumanu Buna ziua! am nevoie de ajutor, eu ca mama nu pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil pentru ca am intrerupt activitatea cu 4 luni inainte de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie luna tatalui mrs86 mrs86 Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)