avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Masina de serviciu in interes personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Masina de serviciu in interes personal

Lucrez la o firma de stat, si am doua proprietati .Am voie sa ma deplasez cu masina de serviciu la ambele proprietati sau se considera interes personal? Mentionez ca cea de-a doua proprietate e o casa de vacanta la aprox. 8 km de serviciu, si acolo locuiesc vara.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:22, 4 Mai 2017
Depinde in ce scop ati primit masina. Pentru deplasare la/de la serviciu/acasa si retur?
Am functia de Director in firma.
Vedeti daca va ajuta acest articol:
"Folosirea maşinii şi locuinţei de serviciu de către salariaţi: Ce trebuie să ştii? "
www.avocatnet.ro/content/art...
Nu conteaza functia ci pentru ce activitati ati primit masina.
Exista un contract de comodat sau un pv de predare primire incheiat intre dvs si firma in care sa fie precizate drepturile si obligatiile partilor?
Parerea mea este sa nu va faceti atatea griji avand in vedere functia detinuta.
La noi directorul cu toate ca avea un gip a cumparat o alta masina la care a pus si carlig ptr remorca, probabil are vreo parcela cu porumb sau creste purcei pe care sa ii duca la targ. Se plimba in interes personal in tara si syrainate si nu il intreaba nimeni de sanatate. Alt director a busit masina de vreo 3 ori iar reparatiile au costat cat 2 masini noi. Nu a platit nimic. Bine, este vorba despre mediul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont transport ong Finuta Buzdugan Finuta Buzdugan Buna ziua, As dori unele lamuriri cu privire la decontul ordinului de deplasare intr-un ONG. Suntem o asociatie CAR Pensionari, entitate non profit, care ... (vezi toată discuția)
Tarif lunar pentru utilizare masina personala interes de serviciu Primavara2012 Primavara2012 Buna ziua, As dori sa va intreb daca aveti exemple de tarif lunar platit de o firma pentru un angajat care isi foloseste masina in interes personal. Va rog ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste traseul de la o cladire la alta a aleiasi institutii daca angajatul se deplaseaza cu autoturismul propriu, pe propria cheltuiala? Cristina Dutkaș Cristina Dutkaș În situația în care angajatul se deplasează de la o clădire la alta a aceleiași instituții cine este în măsură să stabilească traseul dacă ... (vezi toată discuția)