avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortati dar locuim impreuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortati dar locuim impreuna

buna ziua.sint divortata .locuiesc cu fostul sot in apartament .am montata in bucatarie o camera video.fostul meu sot vrea sa o sparga.ma tot ameninta ca o sparge ca il deranjeaza.daca cumva face asta ce pot face?mai doresc sa spun ca aproape seara de seara ma injura.acum citeva zile a tras de mine sa ma bage in camera la el.am sunat la 112 a venit un echipaj de politie.le am explicat situatia ca am fost la politistul de proximitate si ca stie toate problemele pe care le am cu fostul sot si cu copilul.si unul din ei ma intrebat.si ce va zis domnul politist?sa sunati la 112 nu?iar apoi am iesit afara pe palier.asa au spus ei sa vorbim.si unul din ei a spus ca eu sint nervoasa si ca ridic vocea.mi am cerut scuze si iam spus.daca dumneata ai fi in locul meu si seara de seara ai auzi injuraturi,ai fi calm?ce pot face daca imi strica camera sau daca ma mai injura ca daca sun iar la politie ii chem degeaba
Cel mai recent răspuns: aura19731991 , utilizator 14:29, 12 Mai 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa solicitati iesirea din indiviziune si sa va vedeti de viata dumneavoastra.
Formulati plangeri penale de fiecare data depunandu-le scris la parchet.
Pana nu rezolvați problema partajului, cel mai probabil asa va fi atmosfera in casa langa fostul sot.. va recomand sa faceți partajul și ieșirea din indiviziune.
Incercati si un ordin de protectie, insa e temporar, faceti partajul.
casa este cumparat de mine din banii mei.tot ce sa facut in casa eu am facut.imi este greu sa renunt la tot si sa plec
Imobilul este bunul dvs propriu?? Atunci de ce acceptați sa locuiască fostul sot în continuare în casa dvs?? TB sa formulați acțiune în instanta urgent pt evacuarea dansului. Apelați la un avocat.

Alte discuții în legătură

Am fost amendat ca am sunat la 112 pentru un caz mariusbaldovin mariusbaldovin Buna seara, Va rog frumos din suflet sa imi spune-ti daca Politia a facut demersurile bine ? Astazi seara am avut incident cu un coleg de al meu ca ma ... (vezi toată discuția)
Apartament comun si nu ma lasa in casa szabolili szabolili Buna, Sfat si ajutor va rog. Acum 8 luni am avut o cadere nervoasa din cauza sotului, am divortat. Avem un apartament comun cumparat cu prima casa inaintea ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager pe jumatate de apartament matildgergely matildgergely Buna ziua, La partajul de dupa divort am obtinut cite 1/2 din apartamentul cumparat impreuna cu sotul meu.Dupa partaj sotul meu a donat partea lui celor doi ... (vezi toată discuția)