avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii firma radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii firma radiata

Buna ziua!!am avut o intreprindere individuala pe care am radiat o in 2013.Precizez ca firma avea datorii la Anaf!!Acum am primit o somatie cum ca as avea de plata niste dobanzi si penalitati,calculate din decembrie 2013 pana in aprilie 2017!!am intrebat la Anaf si mi s a spus ca acele datorii nu se sterg odata cu radierea firmei si ca la un moment dat acele datorii vor ttrece pe Cnp.Cum pot rezolva aceasta situatie?Ce este de facut?va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire salariu anaf camelia27 camelia27 Buna ziua , am detinut o firma, intreprindere individuala, a carei activitati am suspendat-o in mai 2014 , ulterior in august 2017 am radiat firma. Am primit ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - o situatie in care am fost pusi/suntem multi dintre noi ionescu iulian ionescu iulian Buna ziua Asa cum spune titlul iata despre ce este vorba. In perioada 2006-2010 am fost autorizat ca si PFA pana in octombrie 2010,data la care firma a fost ... (vezi toată discuția)
Plata sanatate intreprindere individuala daad daad Buna ziua, Am avut o Intreprindere Individuala cu norma de venit din august 2009 si am inchis activitatea pe 27.03.2013. Am platit toate impozitele. Ultimul a ... (vezi toată discuția)