Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nelămurire

De ce la capacitate cilindrica egală, vârstă egală și clasa b/m maximă la Euroins pentru mine este mai scump cu 141 lei ?
Cel mai recent răspuns: iarna2015 , utilizator 09:30, 12 Mai 2017
Unele companii pot face calcule si in functie de domiciliul asiguratului, marca sau puterea motorului vehiculului !
-
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2017
iarna2015, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea vehiculelor incadrate in cat. a1 cu permis cat. b for3v3r4u for3v3r4u Buna ziua, Apelez din nou la comunitate pentru a face lumina intr-un caz destul de des intalnit. Este vorba despre conducerea vehiculelor din cat. A1 cu ... (vezi toată discuția)
Am voie la 16 ani sa merg cu o motociclete de 125 cmc andruskanu andruskanu salutare... vreau sa stiu daca la 16 ani pot sa merg cu o motocicleta de 125 cmc ??? daca nu, care este capacitatea cilindrica maxima la motociclete/scutere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa achizitionez un atv, pentru a circula in ... mediterana mediterana Buna ziua As vrea sa achizitionez un ATV, pentru a circula in Bucuresti. Posed permis pt. AM, B si B1 de 25 de ani. Ce capacitate cilindrica trebuie sa ... (vezi toată discuția)