avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... TRECEREA IN CORPUL OFITERILOR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

TRECEREA IN CORPUL OFITERILOR

Bună ziua.Sunt cadru militar(subofiter) cu studii postuniversitare si as dori sa stiu daca se poate apela la instanta de contencios administrativ in vederea obținerii gradului de ofiter,in conditiile in care in urma rapoartelor facute personal catre conducerea institutiei nu am primit un raspuns pozitiv si la încadrare am fost conditionat sa semnez o hartie in care mă obligăm sa nu doresc încadrarea pe o functie de ofiter deoarece la momentul respectiv aveam deja studiile superioare finalizate.
Mentionez ca am 35 de ani si studii de profil (juridice) iar conform art.36 din Legea 80 a cadrelor militare ma încadrez cerintelor postului!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: VenetoGabi , utilizator 20:53, 29 Mai 2017
pentru trecerea in corpul ofiterilor trebuie sa sustii un examen pe postul de ofiter scos la concurs si sa fii admis....nu mai merge doar cu un raport de trecere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor sindicalistul sindicalistul codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104 va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie va multumesc (vezi toată discuția)
Daca un drept castigat poate fi retras mitrut mitrut Sunt un lucrator din cadrul MAI. In anul 1988 am absolvit o scoala militara de subofiteri. Am activat in cadrul structurilor MAI ca subofiter pana in 1994, ... (vezi toată discuția)
Studenta la drept...daca se poate sa ma ajute cineva alexandra21 alexandra21 Sunt studenta la drept, anul 3, in Bucuresti. Daca doreste cineva sa ma ia alaturi sa pot face si eu practica chiar sa si lucrez. Invat foarte repede si ... (vezi toată discuția)