avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... punere in aplicare conventie notariala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

punere in aplicare conventie notariala

Am divortat la notar si am mers la serviciul financiar unde lucrez cu conventia unde este stipulata pensia de intretinere ptr cei 2 copii minori ramasi la fosta sotie.Problema este ca nu vor sa-mi opreasca din salariu si sa vireze in contul trecut in conventie deschis pe numele fostei sotii suma de bani.Cu toate ca notarul mia spus ca trebuie sa opreasca si sa vireze banii.Va rog ajutatima cu un sfat un articol din lege sa-i conving sa faca acest lucru.Am inteles ca aceasta conventie privind pensia de intretinere este executorie prin esenta ei.MOTIVAREA lor a fost ca nu am o hotarare judecatoreasca si nu ia in seama conventia notariala.
~ Conținut șters la cerere ~
Puteți trimite prin bancă banii. Vorbiți la bancă ca banii să se vireze lunar în contul indicat.
Problema consta in faptul ca am poprire pe jumatate din salariu de la 2 executori judecatoresti din partea firmei kruk.Eu as dori sa retina pensia de intretinere ptr ca sant pus in imposibilitate de plata si nu o sa mai am din ce trai.La serviciu nu vor sa-mi ia in considerare conventia notariala.
Sa puna mama minorului in executare conventia notariala.
Dar o sa va ia si mai multi bani...fara sa afecteze creanta cu firma de recuperari...
Pai cum sa nu afecteze firma de recuperare creanțe din moment ce pensia ptr copii e 1/2 din salariu ?.Au voie sa rețină mai mult decât jumătate ?

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ana_2mocanu ana_2mocanu Am un credit la o bana si am intarzaiat cu plata mai multe luni.In momentul de fata banca mi-a transmis ca imi poate anula contractul si ca ma poate obliga sa ... (vezi toată discuția)
Pot cere in instanta plata pensiei alimentare, eu fiind platitorul? cristibox cristibox Deoarece am divortat la notar avand copil minor,doresc sa se stabileasca prin hotarare judecatoreasca plata pensiei alimentare. La notar am stabilit toate ... (vezi toată discuția)