avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perchezitie magazin retail
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perchezitie magazin retail

Bună ziua,
Sunt reprezentant la un brand și activitatea mea presupune sa merg în mai multe magazine din retail. De fiecare data agenții de paza vor sa ma controleze, deși nu fac nimic diferit fata de un client obișnuit. Ma duc și vorbesc cu angajații din magazin sa facă comenzi de produse și dacă au apărut probleme. Nu am acces în depozit, la alarmele produselor sau la produse nesiguranțate. Subliniez ca nu sunt angajat al lanțului de magazine pe care le vizitez. Va rog să-mi spuneți ce lege pot sa invoc în apărarea mea.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Mai avem dreptul la demnitate ca si clienți ai unui magazin, ori ba? Cristina I. Cristina I. Buna seara. Nu știu exact unde se încadrează următoarea întrebare, așa ca ma rezum sa relatez faptele, cat pot de obiectiv: ies in seara aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din magazin eugeniaivan eugeniaivan Buna Ziua, Am o problema :lucrez ca si lucrator comercial la o firma vineri pe 8 martie am avut un client care a \\"dorit\\"achizitionarea unui bun in valoare ... (vezi toată discuția)