avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare contestatie

Am depus o contestatie la judecatorie,pentru o amenda si acum vreau sa anulez contestatie.Daca au fost citate ambele parti pentru Iunie 2017 eu daca renunt in stadiul acesta,paratul imi poate cere sa platesc cheltuieli de judecata?

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda ratb mihai1994 mihai1994 Am depus o contestatie pentru 2 amenzi RATB si am primit acasa o instiintare din care reiese ca trebuie sa ma prezint pe 15 iunie 2017 la judecatorie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat ... gabr gabr Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat dosarul la registratura tribunalului in calitate de reclamat , s-a înregistrat si a a apărut ... (vezi toată discuția)
Anulare contestatie diana05 diana05 buna ziua, am facut contestatie la o decizie de concediere, am primit si citatie acasa sa ma prezint la data de ....la instanta, insa am discutat cu cativa ... (vezi toată discuția)