avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima înmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima înmatriculare

Revin cu întrebarea :cind se dau banii de pe taxa de prima înmatriculare, oare se da uitării voit ?avem decizii judecătorești definitive , așadar am cheltuit alți bani cu judecata .Va rog mult ajutati-ne sa aflam cind se dau acești bani înapoi. Mulțumim.

Alte discuții în legătură

Nedumerire noua taxa mediu simioana69 simioana69 Buna ziua, in luna august am achizitionat o masina adusa din Germania,din zona Timisoara, i am scos 3 rinduri de numere rosii si concomitent am actionat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto cristinabanciu cristinabanciu Buna ziua. am adus o masina din germania in august, un audi A4 din 1997, am facut de doua ori numere rosii acum vreau sa fac a treia oara dar am vazut la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2016 LucianNegoita LucianNegoita Buna ziua, Situatie: Am cumparat luna trecuta o masina din 2005, din Romania (din Arad), dar pentru ca a fost inmatriculata prima oara inaintea taxei de ... (vezi toată discuția)