Am un teren extravilan in proprietate (p.f) ,de cca 10.000mp ,pe care am ridicat o constructie (depozit) ca anexa exploatatie agricola amplasata pe DN2 , legal construita cu firma autorizata si unde imi parchez autovehiculele care sunt inregistrate pe firma doar cand se intorc din cursa ,cam 5zile/luna pt ca unele sunt plecate in tara si altele in UE.
Din 2016, CNADNR m-a notificat si apoi din 2017 m-a somat pe firma ca trebuie sa solicit la ei ,acordul prealabil si autorizatia de amplasament si de acces in zona drumului public ,in contextul in care accesul la proprietate se face pe un drum printre tarlale.
Va rog sa ma lamuriti daca e sau nu un abuz deoarece imi acorda termen pt a intra in legalitate ,iar in caz contrar imi vor aplica amenda si vor dezafecta /bloca , calea de acces la DN ?!!!
Nelamurirea vine din ilogica actiunii CNADNR in contextul in care terenul apartine unei persoane fizice si somatia se adreseaza unei persoane juridice , intre cele doua entitati neexistand un raport contractual.