avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie amplasare/acces la DN
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie amplasare/acces la DN

Ma confrunt cu o problema si anume:

Am un teren extravilan in proprietate (p.f) ,de cca 10.000mp ,pe care am ridicat o constructie (depozit) ca anexa exploatatie agricola amplasata pe DN2 , legal construita cu firma autorizata si unde imi parchez autovehiculele care sunt inregistrate pe firma doar cand se intorc din cursa ,cam 5zile/luna pt ca unele sunt plecate in tara si altele in UE.
Din 2016, CNADNR m-a notificat si apoi din 2017 m-a somat pe firma ca trebuie sa solicit la ei ,acordul prealabil si autorizatia de amplasament si de acces in zona drumului public ,in contextul in care accesul la proprietate se face pe un drum printre tarlale.
Va rog sa ma lamuriti daca e sau nu un abuz deoarece imi acorda termen pt a intra in legalitate ,iar in caz contrar imi vor aplica amenda si vor dezafecta /bloca , calea de acces la DN ?!!!
Nelamurirea vine din ilogica actiunii CNADNR in contextul in care terenul apartine unei persoane fizice si somatia se adreseaza unei persoane juridice , intre cele doua entitati neexistand un raport contractual.

Multumiri anticipate.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2017
office_log, utilizator

Alte discuții în legătură

Somatie pentru demolarea unei imprejmuiri provizorii pe teren extravilan marturie marturie Am primit ieri 25.11.2013 o somatie pentru dezafectarea unei imprejmuirii unui teren (pana pe 6.12.2013) aflat in extravilan (7300m2) pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)
Constituire servitute in instanta, pentru acces la drum national marturie marturie Sper sa primesc parerile dva la urmatoarea situatie paradoxala. Am cumparat un teren extravilan de 7300m2 la DN2/ E85 cu o deschidere la drum de 100m pentru a ... (vezi toată discuția)
Accesul in dn2 a unei proprietati din extravilan, printr-o portiune de intravilan rombest rombest De cativa ani buni ne lovim de conditiile de acces in DN , impuse de CNAIR. Pe scurt: Am cumparat, la marginea DN2 un teren extravilan de 12400mp, deschidere ... (vezi toată discuția)